Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at skrive til mig på anna.kjaer.voss@gmail.com.

Samarbejder

Jeg tror på samarbejder, som beriger det øvrige indhold, jeg allerede skaber, og derfor kan samarbejderne se meget forskellige ud. Jeg tilbyder ikke bannerannoncepladser, men foretrækker at skabe unikt indhold i samarbejde med mine kunder.

Jeg laver gerne betalte reklamesamarbejder og sponsorerede indlæg på min blog, instagram og facebookside. Og jeg samarbejder gerne med såvel små som store virksomheder eller organisationer, som deler mine værdier, og som jeg tror kan være relevante for mine læsere og følgere.

Jeg er kræsen i forhold til, hvem jeg samarbejder med. Det er vigtigt for mig, at jeg kan stå 100% bag deres vision, og at jeg kan levere interessant og relevant indhold til mine læsere, der understøtter min samarbejdspartners vision på en engagerende og troværdig måde.

Jeg bruger meget tid og energi på at skabe smukke billeder og engagerende tekster. Jeg tror på en tydelig og gerne langsigtet kommunikation, der understøtter min samarbejdspartners vision, mål og forventninger.

Alle reklamesamarbejder på Klimamusen markeres med følgende tekst øverst i indlægget:

Reklame – Indlægget præsenteres i samarbejde med virksomhed x 

Dette er både for at overholde lovgivningen på området, men også for at gøre det tydeligt for mine læsere, hvilket indhold som er sponsoreret.

Repræsenterer du en virksomhed som kan være relevant for mine læsere?

Send mig en mail, så vi kan have en dialog om et samarbejde. Jeg arbejder gerne med både danske og internationale kunder, og skriver helst på dansk.

Email: anna.kjaer.voss@gmail.com

Instagram: @klimamusen

Facebook: @klimamusen

Hvis du vil vide mere om min statistik, målgruppe eller forskellige samarbejdsmuligheder, kan vi gennemgå det på mail.

Gaver & events

Jeg modtager som udgangspunkt gerne produkter, der er bæredygtigt produceret og som passer ind i min niche, men jeg garanterer ikke synlighed på mine kanaler, uden at få betaling for at markedsføre produkterne.

Jeg deltager gerne i events, hvis det passer med mine værdier og fungerer med min øvrige planlægning. Også her gælder det, at jeg ikke garanterer synlighed på mine platforme.fullsizeoutput_423 (1).jpg